Voegwerk Drechtsteden

Wij zijn LDH Gevelrenovatie, een vakkundig bedrijf voor gevelrenovatie. Wij zijn met ruim 50 jaar ervaring een echte professional op het gebied van voegen en het reinigen en renoveren van gevels. Met ons ervaren team nemen wij uw zorgen uit handen en zorgen wij dat uw gevel weer terug gebracht wordt in originele staat.

Het is belangrijk dat uw gevel en voegwerk Drechtsteden regelmatig wordt onderhouden. Deze zijn namelijk erg gevoelig voor onder andere de weersinvloeden. Uw gevel bijtijds laten reinigen of repareren zorgt ervoor dat uw pand jarenlang mee zal gaan.

Waarom voegwerk Drechtsteden voegwerk Drechtsteden

Als u voegwerk Drechtsteden verouderd of in slechte staat is kan dit gevolgen hebben voor de levensduur van uw gevels. Daarnaast geeft het uw pand een minder mooie uitstraling. wij van LHD Gevelrenovatie kunnen u helpen door het voegwerk te reinigen. Met tientallen jaren ervaring zijn wij een echte specialist op het gebied van gevelrenovatie. Verder bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, standaard 5 of 10 jaar garantie, duurzame behandelingsmethoden en geen voorrijkosten of aanbetalingen. Wij doen alles om u de beste service en kwaliteit te bieden.

Werkwijze bij voegwerk Drechtsteden

Wanneer uw voegwerk gereinigd of gerenoveerd moet worden, voeren wij verschillende stappen uit. Wij beginnen met het uithakken van de bestaande voegen van de gevel. De oude voegen worden verwijderd en hiervoor in de plaats krijgt u geheel nieuw voegwerk Drechtsteden , passend bij uw project. Ten slotte worden de voegen opnieuw terug gevoegd. Dankzij onze vakkundige medewerkers en materialen van de beste kwaliteit, bent u verzekerd van succes en zullen de gevels er weer als nieuw uitzien.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of bij interesse kunt u contact met ons opnemen.  Onze vakkundige medewerkers zullen u dan verder helpen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)