Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122 info@ldh-gevelrenovatie.nl

Snijvoeg Delft

Snijvoeg Delft

Bent u op zoek naar een kwalitatief en klantgericht voegbedrijf voor het plaatsen van een snijvoeg in Delft ? Dan is LDH Gevelrenovatie de juiste partij voor u! Het plaatsen van snijvoegen is echt ambachtswerk. Daardoor is het belangrijk dat u een voegbedrijf inzet met voldoende ervaring in specialistisch voegwerk. Dankzij onze 50 jaar ervaring zijn wij in staat u te helpen bij al uw metsel- en voegwerk. Dus ook voor snijvoegen!

Is een snijvoeg hetzelfde als een knipvoeg?

Het antwoord: nee. Een snijvoeg is een ambachtelijke voegsoort en komt vaak voor bij monumentale panden in Delft . Bij een snijvoeg worden de bovenste en onderste zijden van de voeg schuin afgesneden. Het zorgt voor een strakke maar karakteristieke look die zorgt voor wat diepte in uw muur. Zo’n snijvoeg wordt gecreëerd door het voegmiddel op een specialistische, schuine manier af te snijden.

Er is veel verwarring over het verschil tussen snijvoegen en knipvoegen, oftewel knipwerk en snijwerk. Het verschil tussen snijvoegen en knipvoegen is dat knipvoegen een paar millimeter buiten de stenen steken, terwijl snijvoegen in lijn liggen met de stenen. Beide voegen hebben wel een facetrandje.

Waarom een snijvoeg Delft van LDH Gevelrenovatie?

Bij de renovatie van monumenten is het belangrijk dat het gebouw in oorspronkelijke staat hersteld wordt, om zo zijn historische waarde te behouden. Daar horen snijvoegen bij. Wij werken met een speciale voegmortel voor het zetten van snijvoegen. Deze heeft dezelfde samenstelling zoals oorspronkelijk is gebruikt bij het snijvoegen van uw monumentale pand. Onze vakkundige specialisten staan voor u klaar voor het renoveren van monumenten met een snijvoeg Delft .

Met ruime ervaring zijn wij vakkundig in het renoveren van gevels met snijvoegen. We kunnen deze voegen uiteraard ook bij nieuwbouw toepassen. Zo geeft u uw nieuwbouw pand toch een karakteristieke en authentieke look.

Meer informatie over onze snijvoeg Delft

Bent u benieuwd naar of heeft u interesse in onze snijvoeg Delft ? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier op onze site in. Wij van LDH Gevelrenovatie helpen u graag verder.

Snijvoeg Delft

Contactformulier    Waar wilt u een offerte voor aanvragen?    Extra opmerkingen
    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)