Metsel- en voegwerken

Heeft u voegwerk dat verouderd of in slechte staat is? Dit kan slecht zijn voor de levensduur van uw gevels en geeft het pand ook een minder mooie uitstraling. LDH gevelrenovatie kan u helpen het voegwerk te reinigen. Met al tientallen jaren ervaring is LDH gevelrenovatie de “gevelrenovatie specialist”. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, standaard 5 of 10 jaar garantie, duurzame behandelingsmethoden en u heeft geen voorrijkosten of aanbetaling nodig.

Het proces

Wanneer uw voegwerk een opfrisbeurt nodig heeft, zullen verschillende stappen uitgevoerd worden. Het proces begint bij het uithakken van de al bestaande voegen van uw gevel. De voegen worden verwijderd en er komt een geheel nieuwe voegen in die bij uw project passen. Allerlaatst zullen de voegen opnieuw terug gevoegd worden. Onze medewerkers zijn allemaal vakkundig en beschikken over de juiste materialen om deze handelingen uit te voeren en helpen u graag de gevels er weer uit te laten zien als nieuw.

Interesse?

Heeft u interesse in onze service wat betreft voegwerk reinigen? Vraag vrijblijvend onze offerte aan. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bel mij terug voor een afspraak

Je naam (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)