Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122 info@ldh-gevelrenovatie.nl

Knipvoeg Utrecht


Knipvoeg Utrecht

Bent u op zoek naar een kwalitatief en klantgericht voegbedrijf voor het plaatsen van een knipvoeg in Utrecht ? Dan is LDH Gevelrenovatie de juiste partij voor u! Het plaatsen van knipvoegen is echt een ambachtelijke taak. Daardoor is het belangrijk dat u een voegbedrijf inzet met voldoende ervaring in specialistisch voegwerk. Dankzij onze 50 jaar ervaring zijn wij in staat u te helpen bij al uw metsel- en voegwerk. Dus ook voor knipvoegen!

Is een knipvoeg hetzelfde als een snijvoeg?

Nee, deze twee soorten voegen zijn niet hetzelfde, maar er zijn wel een aantal overeenkomsten. Een knipvoeg Utrecht steeds een paar millimeter buiten de stenen uit en heeft schuine boven- en onderzijden. Het zorgt voor meer diepte in uw muur. Daarnaast ziet het er strak maar tegelijkertijd ook karakteristiek uit. Een knipvoeg is dan ook geschikt voor zowel monumentale panden als nieuwbouw.  Zo’n knipvoeg wordt gecreëerd door het voegmiddel op een specialistische, schuine manier af te knippen. Bij een snijvoeg worden de bovenste en onderste zijden van de voeg schuin afgesneden, maar het voegmiddel steekt niet uit. Deze voegen liggen in lijn met de stenen. Beide voegen hebben dus wel beide een facetrandje.

Waarom een knipvoeg Utrecht van LDH Gevelrenovatie?

Bij de renovatie van monumenten is het belangrijk dat het gebouw in oorspronkelijke staat hersteld wordt, om zo zijn historische waarde te behouden. Daar horen knipvoegen vaak bij. Wij werken met een speciale voegmortel voor het plaatsen van knipvoegen. Deze heeft dezelfde samenstelling zoals oorspronkelijk is gebruikt bij het snijvoegen van uw monumentale pand. Onze vakkundige specialisten staan voor u klaar voor het renoveren van monumenten met een knipvoeg Utrecht . Met ruime ervaring zijn wij vakkundig in het renoveren van gevels met knipvoegen. We kunnen deze voegen uiteraard ook bij nieuwbouw toepassen. Zo geeft u uw nieuwbouw pand toch een karakteristieke en authentieke look.

Meer informatie over onze knipvoeg Utrecht

Bent u benieuwd naar of heeft u interesse in onze knipvoeg Utrecht ? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier op onze site in. Wij van LDH Gevelrenovatie helpen u graag verder.

Knipvoeg [pb-city]

Contactformulier

    Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

    Extra opmerkingen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)