Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122 info@ldh-gevelrenovatie.nl

Huis opnieuw voegen Leerdam

Huis opnieuw voegen Leerdam

Wilt u uw huis opnieuw voegen of zijn uw voegen in slechte staat in Leerdam? Dan kan dit zorgen voor vochtproblemen, stabiliteitsproblemen of isolatieproblemen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen dus daarom is het verstandig om dit te laten verhelpen. Daarvoor bent u bij LDH Gevelrenovatie aan het juiste adres. De gevel is tenslotte het visitekaartje van uw huis dus deze moet er mooi uitzien.

Het proces van uw huis opnieuw voegen in Leerdam

LDH Gevelrenovatie is een gerenommeerd voegbedrijf. Wij worden veelvuldig geselecteerd als bouwpartner voor het uitvoeren van diverse projecten, voor zowel nieuwbouw als al bestaande projecten. Allereerst komen wij op afspraak langs om uw gevel te bekijken zodat wij een offerte kunnen opstellen. Hierbij kijken wij naar de bereikbaarheid van de gevel, hardheid van de voeg en de eventuele vervuiling. In combinatie met de oppervlakte van uw gevel kunnen wij u een gespecificeerde aanbieding doen om uw huis opnieuw te voegen in Leerdam. Huis opnieuw voegen Leerdam

Bij akkoord plannen wij met u een datum voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Na het plaatsen van de steiger zullen de voegen eerst worden verwijderd, dit gebeurt meestal met speciale voegenhamers. Daarna zal de gevel worden schoongespoten, zodat zowel de gevel als de voeg stofvrij zijn. De nieuwe voegen zullen dan goed hechten aan het metselwerk. Wij kunnen uw gevel op diverse manieren reinigen. Nadat deze goed schoon is zullen wij uw huis opnieuw voegen. Voor een langer behoud van de voegen en een schone gevel kunt u deze door ons laten impregneren. Dit doen wij met een kleurloze coating die de gevel waterafstotend maakt.

Contact

Met ruim 50 jaar ervaring is LDH Gevelrenovatie de expert op het gebied van voegen, reinigen en renoveren van gevels. Of er nu sprake is van vochtproblemen, scheuren, vieze aanslag of graffiti, het ervaren team van LDH Gevelrenovatie brengt uw gevel weer terug in de originele staat! Heeft u interesse in onze service betreft uw huis opnieuw voegen in Leerdam? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dat kan door middel van het invullen van het offerte formulier of door telefonisch contact op te nemen. Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u ons ook contacteren.

Contactformulier

    Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

    Extra opmerkingen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)