Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122 info@ldh-gevelrenovatie.nl

Gevelreiniging onderaannemer Schoonhoven

Gevelreiniging onderaannemer Schoonhoven

De gevelreiniging onderaannemer Schoonhoven werkt in opdracht van de hoofdaannemer. De onderaannemer verlegt de btw over de werkzaamheden naar de hoofdaannemer. De onderaannemer kan het werk wat gedaan moet worden ook weer onderverdelen. Hij is daarvoor dan zelf de hoofdaannemer. De onderaannemer aan wie hij werk uitbesteedt, verlegt de btw naar hem. De onderaannemer vult dan deze btw in zijn btw-aangifte in als te betalen btw en als voorbelasting. Bent u op zoek naar zo’n gevelreiniging onderaannemer Schoonhoven ? Dan bent u bij LDH Gevelrenovatie aan het juiste adres. Wij beschikken over vele vakkundige werknemers en ook onderaannemers.

De werkzaamheden

Het reinigen van uw gevel laat uw bedrijfspand of woning er weer verzorgd uitzien. Door veroudering en weersomstandigheden kan uw gevel aangetast worden. Ook kan een gereinigde gevel toekomstige schade voorkomen. Een schoon pand of woning geeft een goede eerste indruk. Een gevelreiniging onderaannemer Schoonhoven kan u hierbij helpen. Samen met u maken we een plan van aanpak. LDH gevelrenovatie reinigt uw gevel professioneel en veilig. Al onze medewerkers zijn zeer vakkundig en beschikken over de juiste apparatuur om deze werkzaamheden goed uit te voeren. Wij bieden een passende reiniging speciaal voor uw gevel. Er worden drie verschillende soorten reiniging aangeboden:

  • Stoomcleanen: door stoomcleanen wordt uw gevel schoongemaakt met stoom. Deze manier van reinigen wordt vaak gebruikt voor lichte vervuilingen zoals algen en mos. Door een combinatie van hoge druk en warm water lost het vuil zich makkelijk en snel op.
  • Chemische reiniging: bij chemisch reinigen wordt er allereerst chemisch schoonmaakmiddel op de gevel gesmeerd. Dit zorgt ervoor dat het hardnekkige vuil in het middel oplost. Daarna wordt de gevel schoongespoten met warm water. Het afval wordt door ons opgeruimd om vervuiling te voorkomen.
  • Zandstralen: zandstralen verwijdert hardnekkig vuil zoals graffiti. Bij zandstraalreiniging wordt er minder druk gebruikt dan bij stoomcleanen. Door deze manier van reinigen is de kans klein dat er nieuwe voegen aangebracht moeten worden. Ook hier wordt het afval achteraf door ons opgeruimd.

Interesse

Heeft u interesse in de werkzaamheden die een gevelreiniging onderaannemer Schoonhoven voor u uitvoert? Neem dan contact op met LDH Gevelrenovatie. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier

    Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

    Extra opmerkingen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)